Barilla på hytteturen

Barilla på hytteturen

Bilen er fullstappet av bagasje og handleposer, og hytteturen står for tur. I takboksen har dere lagt opp både smurte ski, truger og en liten trekkvogn. Greit å ha når hytta ligger godt inn i landskapet langt fra parkeringsplassen. I tillegg må dere ha vann til matlaging, vask og kaffe på bålet.

Det er kanskje ikke kornete åkere fra Toscana som kommer i tankene når dere skal på hyttetur, men kanskje det skulle det. Barilla har et stort sortiment som passer utmerket for deilige helgeturer på hytta. Og da snakker vi ikke bare om at det er lett å putte i tursekken, men det smaker fortreffelig samtidig.

Framtidens mat

Det er ikke uten grunn vi tror at barilla kan gjøre en forskjell når det kommer til de store klimamålene vi har satt oss. Det er kjekt å kunne kjøre en el-bil selv på iskalde dager, men mye av utslippene kommer i dag fra landbruket. Men Barilla har satt seg fore å imøtekomme FNs klimakrav innen 2030. Det handler om kortreist mat, tradisjonelle ingredienser og reduksjon av vannforbruk i næringen. Barilla er et førstevalg selv for dem som vil ut i endeløse skiløyper på høyfjellet.

Hyttetur også i framtiden

En hyttetur er det som samler oss rundt bålet, gode samtaler og et brettspill. Men det er dagene som fylles med ski og alpint som forener oss og gir oss styrke. Vi må alle jobbe mot å nå klimamålene som vil gjøre at alle kan få et lykkelig liv. Selv pandemi, flom og nedskjæringer skal ikke få ta fra oss hyttelivet. Ta et nytt steg i riktig retning, bruk Barilla. Den kan brukes til det meste av forskjellige retter, også til norske ingredienser.

Stort utvalg

Akkurat som løyper og utforbakker fins det mange valg i matveien. Det enkleste er ofte det beste, men denne gangen skal man gå for det kulinariske kjøkken fra Middelhavet. Reker, laks, krabbe og tuna er alle ypperlige ingredienser i pastaretter:

  • Pasta Bavette pesto alla Genovese med reker
  • Barilla Penne og Pesto Laks
  • Pastasalat med tuna og avokado

Dette er bare det enkle utvalget av fiskeretter med pasta. Tenk deg alt man kan lage med kjøtt og fjærkre. Med pesto fra Barilla kan man kombinere de fleste retter. Supert for hytteturen og matlaging ellers. God tur med Barilla i sekken!

writers