Alt du trenger for å se på bra ut på after ski

Alt du trenger for å se på bra ut på after ski

Det sies ofte at vi nordmenn er født med ski på bena, men for de aller fleste frister det like mye med en after ski og en skikkelig fest som en lang dag i bakken. En av grunnene til at det er så morsomt med after ski er at man kan kle seg opp på en helt spesiell måte. I denne artikkelen skal du derfor få noen gode råd til hva du bør ha på deg neste gang du skal ta en langhelg i Hemsedal eller på Trysil.

En kul boblejakke og noen kule snøbriller er et godt utgangspunkt for et bra afterski-antrekk. Du kan gjerne bruke det samme som i løypa, men mange velger å skifte før festen starter. Det er helt opp til deg, og er avhengig av hvor mange jakker du gidder å pakke med deg på turen.

Under den kule boblejakka bør du selvsagt ha en like kul topp, det er spesielt viktig hvis du er innendørs, skal danse og blir varm i løpet av kvelden. Det er mange ulike topper som passer på fjellet, men noe som glitrer vil garantert gjøre deg til dronningen av dansegulvet. Hvis det er kaldt bør du likevel tenke på komfort først, og heller velge noe langermet – og gjerne i ull. Ull slår aldri feil, og det kan være moteriktig – spesielt i snølandet Norge.

Ikke glem tilbehøret

Du bør ikke glemme tilbehøret når du skal på afterski. Vi har allerede glemt briller, men hva gjør du for eksempel med håret ditt? Etter en lang dag med hjelm ser det kanskje ikke ut slik som du ønsker, da kan en kul hårstrikk gjøre underverker. En leppestift kan også komme godt med, men kanskje har du blitt rød i kinnene fra turne – slik at du slipper å bruke blush?

Hvis du går med boblejakke kan du gjerne gjemme lommeboken din i lommen, men hva gjør du hvis du skal av med jakken? Rumpetasker er fortsatt en viktig del av motebildet, og passer spesielt godt på en fest som dette. Du kan velge en billig variant eller en dyrere variant i lær, det er er helt opp til deg. På afterski er det nemlig ingen regler som gjelder.

Det viktigste tilbehøret er likevel din attitude, det er viktig å komme med godt humør og feststemning. Noen enkle huskeregler kommer også godt med, husk for eksempel at du ikke bør være for mye på mobilen – for da går du glipp av festen. Du bør også passe godt på utstyret ditt hvis du har med skiene, men det kan være en god idé å ta en tur innom hotellrommet før festen starter, da kan du også ta deg en siste titt i speilet for å være sikker på at antrekket sitter slik du ønsker.

Da gjenstår det bare å ønske deg en god fest på fjellet når den tid kommer. Vi håper du blir fornøyd med antrekket ditt!

writers