Skiferie i Østerrike

Skiferie i Østerrike

Det kan være liten tvil om at det (med mulig unntak av Sveits) ikke er noe annet land som er nærmere knyttet til ideen om idylliske alpelandsbyer og spektakulær skikjøring enn Østerrike. Her er det utrolig mange destinasjoner å velge mellom, og dette nettstedet kan bidra til å finne akkurat den som passer for deg.

Mange nordmenn vil nok intuitivt tenke på Kitzbühl når de tenker på Østerrike og alpint. Verdens mest kjente og beryktede utforløype, Hahnenkamm, definerer nærmest hva alpint egentlig handler om. Selve byen er også pen og koselig, og det er alle muligheter for både slalåm, snowboard og langrenn. Gode hoteller og deilig mat gir en herlig og helhetlig opplevelse av luksus, med et hint av glamour, og du kan til og med spille på kasino. Veldig billig er det selvfølgelig ikke, her betaler man for en legendarisk opplevelse man skal huske lenge.

Et alternativ er Innsbruck, for oss best kjent fra hoppuka og (for de litt eldre) OL, og er et senter for alt av vintersport. Innsbruck ligger idyllisk til ved foten av Alpene, og i nærheten finner du Stabai-isbreen med milevis av nedfarter og langrennsløyper.

writers