Hvorfor gå på rulleski?

Hvorfor gå på rulleski?

Det å gå på rulleski er noe som ikke mange gjør for tiden, men som flere burde gjøre. Hvorfor, lurer du kanskje på, vel i denne artikkelen skal vi fortelle deg akkurat hvorfor du bør prøve deg på rulleski.

Vedlikeholde

Det å vedlikeholde skikunnskapen sin om sommeren kan være verdifullt for en rekke skiløpere der ute. Ikke bare vil du være flinkere til å gå på ski om vinteren, men du vil få en helt ny treningsform du kan benytte deg av på sommeren. Ja, det krever litt investering å gå på rulleski, men du vil elske det. Det gir deg vind i håret og frisk og god luft i lungene.

Hvorfor gå på rulleski?

Det er mange som ikke tenker på at rulleski er en utrolig bra treningsform. Ikke bare trener du kondisjon, men du får en helkroppstrening som er ut av en annen verden. Du vil trene både legger, lår, armer, hofter, kjernemuskulatur, skuldre og mer. Det er rett og slett like god trening som å ro og å svømme.

Det å gå på rulleski gir deg også muligheten til å utforske området du bor i. Du vil også forbedre balansen din ved å gå på rulleski, ettersom du må greie å stå på skiene på bakken.

Hvor ofte bør jeg gå på rulleski?

Dette er et spørsmål vi ofte får, men som det ikke nødvendigvis finnes et konkret svar på. Les mer her hvis du er nybegynner. Vi anbefaler deg å starte ganske sakte, rett og slett fordi det tar tid å venne seg til å gå på rulleski. Noe vi også anbefaler er at du trapper sakte opp, for feilen mange gjør er at de trener altfor intenst i starten, noe som gjør at man blir litt utbrent og rett og slett ikke orker å begynne igjen. Ta det derfor alltid litt treigt i begynnelsen, vi anbefaler deg også å bruke hjelm!

writers